Keepershandschoenen

Elite Ork keepershandschoenen

Elite.Ork.keepershandschoenen

Elite Ork keepershandschoenen

BESTEL de Elite Ork keepershandschoenen HIER

Elite Ork keepershandschoenen, Elite Sport is in Juni 2020 met een gehele nieuwe collectie op de markt gekomen. Deze collectie is vanaf eind mei te bestellen op KeepersTalent.nl. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de Elite Ork: een nieuwe, felle, schitterende en tevens unieke voetbal handschoen van het grootste keeperswerk van Nederland ‘Elite Sport’.

Een feitje vooraf: alle keepershandschoenen van Elite worden ontworpen in Israël en gemaakt in Pakistan. Een groot pluspunt aan Elite is dat de voetbal handschoenen voor kinderen op dezelfde manier worden gemaakt als de gloves voor volwassenen. Dus de kwaliteit is ook voor jeugdkeepers geweldig. Andere merken maken meestal voor kinderen matige handschoenen. Als je voor Elite Sport gaat, dan koop je altijd kwaliteit, ook de kinderhandschoenen zijn zeer goed. Een ander voordeel van Elite Sport is dat de keepershandschoenen ontzettend sterk zijn en niet snel kapot gaan. Uiteraard is het wel belangrijk dat je de handschoenen goed verzorgd.

Pasvorm

Elite.Ork.KeepershandschoenenDe nieuwe Elite Ork 2020 keepershandschoen zit lekker strak om de handen en heeft een unieke binnenkant. Zo is er een ‘6 Lines Stretch Strip’ aanwezig, wat ervoor zorgt dat je handen niet verschuiven tijdens het keepen. Hierdoor haal je het beste uit jezelf gedurende de training en wedstrijd.

Kenmerken

De Elite Ork is een zwart/oranje hybride keepershandschoen (het latex wordt als het ware om de vinger heen gerold voor meer balgevoel) en je hebt de beschikking over een uitneembare vingerbescherming bij alle vijf de vingers. Het voordeel van deze voetbalhandschoen ten opzichte van handschoenen die rolvinger gestikt zijn, is dat je geen zichtbare naad hebt zitten aan de onderkant van de ring en middelvinger.

Deze nieuwe Elite Sport  voetbalhandschoen die in Juni 2020 op de markt is gekomen, beschikt verder over 4mm contact latex en 4mm demping, waardoor je gemakkelijk contact maakt met de bal en de bal. De bal blijft hierdoor ook nog eens beter plakken aan de foamlaag.

Er bevinden zich kleine gaatjes aan de zijkant van de nieuwe Elite Ork voetbal handschoenen. Dit zorgt ervoor dat je minder snel zweethanden krijgt én op deze manier blijven de oranje goalkeepergloves zeer comfortabel om de handen zitten voor uitstekende grip, ook als het regent!

Shockzone

Elite Sport-keepershandschoenen hebben een schochzone op de backhand. Dit zorgt ervoor dat je de bal nóg harder terug het veld in kunt stompen. Dit is erg handig bij een corner of vrije trap van de tegenstander. Dankzij deze techniek kun je de bal gewoon net wat harder raken dan wanneer je een voetbal handschoen zonder shockzone gebruikt.

Bekende goalies

Bram Castro (Heracles Almelo) staat graag onder de lat met deze oranje keepershandschoenen van Elite. Sergio Padt (FC Groningen), Theo Zwarthoed (Excelsior), Andries Noppert (Foggia) en Robin Ruiter (PSV Eindhoven) gebruiken eveneens voetbalhandschoenen van Elite Sport.

Elite Sport keepershandschoenen kopen online doe je bij KeepersTalent

Bezoek ook eens onze keeperswinkel in Breda. Meer dan 100 keepershandschoenen ruim op voorraad in iedere prijscategorie.

Bekijk de gehele Elite keepershandschoenen-collectie HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *