Uncategorized

Elite Neo White keepershandschoenen

elite.neo.white

Elite Neo White

Het lange wachten is bijna voorbij. Na het succes van de Elite Neo Black, Aqua en Red komt het Israelische keepersmerk eind November / begin December met een witte variant op de markt. De Elite Neo White keepershandschoenen zijn het model waar alle profkeepers begin 2020 op de velden mee gaan staan. Zie hieronder de eerste foto van dit prachtige model.

elite.neo.white

Elite Neo Keepershandschoenen

Elite Sport is in minder dan 5 jaar uitgegroeid tot één van de grootste keepersmerken van Nederland. Alleen Stanno wordt nog meer verkocht omdat dit merk bijna in iedere winkel ligt. Stanno is onderdeel van Hummel vandaar dat veel winkeliers Stanno er ook bijverkopen. Iedere keeperskenner is het er over eens. Elite Sport is tientallen keren beter dan Stanno keepershandschoenen. Als je al jaren met de Stanno Ultimate grip keept, dan raden wij je aan om eens dit model van ONEkeeper te proberen. De ONEkeeper Pro Classic contact is een stuk beter ontwikkeld dan de Stanno Ultimate Grip en qua prijs zijn ze ongeveer hetzelfde.elite.neo_.aqua_

Even terugkomend op de Elite Neo Keepershandschoenen, Wij verkopen al bijna 4 jaar lang duizenden keepershandschoenen per jaar. En de Elite Neo’s vinden wij absoluut de beste die er zijn. De Elite Aqua (onderstaande foto) moet je goed vochtig maken/houden om er grip mee te hebben. De Red en de Black zijn exact dezelfde voetbalhandschoenen alleen hebben een andere kleurencombinatie. De Red en Black zijn echt geweldig bij droog weer. En nu komen daar dus de Elite Neo White keepershandschoenen bij.

Minpunten van de Neo’s

Iedereen die onze keeperswinkel in Breda regelmatig bezoekt, weet dat wij altijd eerlijk advies geven. De grip van de Neo is simpelweg legendarisch. Het minpunt van dit model is dat het uiteinde van de vingers redelijk snel uitdroogt. Zorg ten alle tijden dat de latex vochtig is om uitdroging te voorkomen. Wees ook voorzichtig als je de eerste keer het plastic van de foamlaag afhaalt. Zorg dat je niet met je nagels tegen de foamlaag aankomt. Doe je dit wel? Dan bestaat er helaas een kans dat je de latex beschadigt.

Waarom online bestellen bij KeepersTalent.nl?

  1. Laagste prijs van Nederland!
  2. Achteraf betalen mogelijk!
  3. Snelste levertijd van Nederland!
  4. Grootste assortiment van Nederland!
  5. Wij lossen alles op garantie!
  6. 100% keeperswinkel in Breda!

Klik hier om al onze populaire keepershandschoenen te bekijken!

Shop HIER de Elite Neo handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

elite.neo.white.kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *