Keepershandschoenen

Elite Neo Red

elite-neo-red

Elite Neo Red

Als je op zoek bent naar een keepershandschoen die je kunt dragen tijdens alle weersomstandigheden, moet je ontgewtijfeld voor de Elite Neo Red gaan. In deze nieuwe blog lees je over deze nieuwe gloves van Elite Sport, welke verkrijgbaar zijn in de maten 7 t/m 11. In plaats van de adviesprijs van 130 euro betaal je bij KeepersTalent slechts 115 euro!

Design

De nieuwe Neo Red keepershandschoenen zijn geheel rood gekleurd. Kenmerkend is het strakke latex bij de foamlaag. Bij de vingers zien we verschillende driehoekjes in een iets donkere tint. Dit geeft de handschoenen een flitsend design. In het midden schittert het logo van Elite Sport. De naam van het keepersmerk komt tot slot in het zwart met een witte achtergrond terug bij de bandage. Tip: Houd het uiteinde van de vingers altijd een beetje vochtig. Doe je dit niet? Dan zul je merken dat het de vingertoppen redelijk snel beginnen uit te drogen? Wil je meer tips over het onderhoud van je keepershandschoenen? Plan dan snel een bezoekje naar onze keepersspeciaalzaak in Breda

Pasvorm

De pasvorm van de Elite Neo Red is geweldig. De handschoenen vallen lekker strak om de handen heen en hebben een hybride pasvorm met een negatieve naad. Het uiteinde van de vingers is iets meer gerold dan je normaal gesproken gewend bent. Dit zorgt voor optimaal balgevoel. Hierdoor wordt de kans dat je de bal vangt net iets groter. Je kan dus het beste uit jezelf halen en optimaal presteren tijdens trainingen en wedstrijden.

Kenmerken

Goed om te weten: er is geen fingersave aanwezig in de Elite Neo Red handschoen. Deze voetbalhandschoenen zijn dus vooral gemaakt voor ervaren doelmannen. Een voordeel hieraan is dat je de optimale bewegingsvrijheid hebt met je vingers. Verder zijn er kleine gaatjes aan de zijkanten verwerkt, zodat het zweet kan worden afgevoerd en je niet te maken zult krijgen met zweethanden. Een ander voordeel aan deze handschoenen is de kwaliteit. Deze prachtige rode keepershandschoenen zullen niet snel kapot gaan. Natuurlijk dien je de gloves wel goed te verzorgen na iedere wedstrijd en training.

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.