Keepershandschoenen

Elite Neo Black

elite.neo.black.keepershandschoenen.zwart.

Elite Neo Black

BESTEL de Elite Neo Black keepershandschoenen HIER

Eind 2021 is de Elite Neo Black nog steeds 1 van de best verkochte keepershandschoenen van KeepersTalent.nl. Het betreft een zwarte handschoen met de beste grip die het merk ooit heeft geproduceerd. Lees in deze nieuwe blog van KeepersTalent alles over de Elite Neo Black, welke je kunt gebruiken tijdens alle weersomstandigheden en met een ongekend lange levensduur.

Elite pasvorm

De pasvorm van de nieuwe Elite Neo Black is in één woord fantastisch. De glove heeft een hybride pasvorm, zodat de handschoen lekker strak om je vingers heen zit. Het uiteinde van de vingers is meer gerold zodat je pakoppervlakte net iets groter is dan je gewend bent van het Israëlische merk. In de binnenkant van deze keepershandschoen  is de zogenaamde 6 Lines Stretch Strip verwerkt, waardoor je handen niet zullen verschuiven tijdens het keepen en je dus het beste uit jezelf kunt halen tijdens de wedstrijd.

De beste keepershandschoenen die ik ooit aan heb gehad! Mening van Diego Theunissen, eigenaar van KeepersTalent.nl

Kenmerken

Allereerst heeft de Elite Neo Black keepershandschoen een vernieuwde polsband, waardoor de handschoen nog soepeler om je handen heen zit. In deze nieuwe voetbalhandschoen is geen fingersave/vingerbescherming verwerkt. Dit zorgt ervoor dat je maximale bewegingsvrijheid met je vingers hebt en je dus gemakkelijker contact kunt maken met de bal om deze vervolgens klemvast te kunnen pakken. Zoals we gewend zijn van Elite Sport zijn ook in de Neo Black kleine gaatjes toegevoegd aan beide zijkanten. Hierdoor krijg je minder snel zweethanden en dus kun je optimaal presteren onder de lat. De Neo is bij ons ook verkrijgbaar in een Aqua-versie. Deze is ideaal om te gebruiken tijdens regenachtige weersomstandigheden. Klik hier voor de Elite Sport Neo Aqua. Ook kan je dit model in het rood bestellen.

Als u de Elite Neo gloves in de winkel gaat kopen, betaalt u €140. Het prijskaartje wat aan deze nieuwe keepershandschoen hangt is aan de hoge kant. Bij KeepersTalent.nl betaalt u altijd veel minder dan in de dure sportzaak. Ziet u de voetbalhandschoen elders goedkoper, laat het ons weten en wij passen de prijs voor u aan en u krijgt uiteraard het verschil teruggestort. Bezoek ook onze keepersspeciaalzaak in Breda.

Bekende goalies

Profkeepers zien de kwaliteit van Elite Sport en gebruiken dan ook maar al te graag deze Elite Neo Black keepershandschoenen. Voorbeelden van deze sluitposten zijn Bram Castro (KV Mechelen), Sergio Padt (FC Groningen), Theo Zwarthoed (NAC Breda), Andries Noppert (Foggia) en Robin Ruiter (PSV) en honderden jeugdkeepers die in de jeugdopleiding van profclubs keepen, dragen de geweldige keepershandschoenen van Elite Sport. Vandaag besteld is altijd binnen 1-2 dagen in huis.

Shop HIER de Elite Neo Black

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.