Keepershandschoenen

Elite Neo Aqua

elite.neo.aqua.keepershandschoenen.blauw.zwart.

Elite Neo Aqua

BESTEL de Elite Neo Aqua keepershandschoenen HIER

Mocht je op zoek zijn naar de beste keepershandschoenen voor regenachtige weersomstandigheden, dan moet je ongetwijfeld voor de Elite Neo Aqua gaan. Dit betreft een blauw/zwarte voetbal handschoen van de 2019-lijn van het Israëlische keepersmerk. Deze glove is ook verkrijgbaar in een Neo Black versie, welke je kunt gebruiken onder de lat tijdens droog weer.

Waarom de Elite Sport Neo Aqua kopen?

Deze nieuwste en tevens prachtige Elite Neo Aqua heeft de beste grip die óóit in een Elite-glove is verwerkt. Verder is er geen fingersave aanwezig in de handschoen, waardoor je de optimale bewegingsvrijheid met je vingers hebt. Er zitten zoals we inmiddels gewend zijn ook kleine gaatjes aan de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat je minder snel zweethanden zult krijgen tijdens de wedstrijd of training. Hierdoor kun je optimaal presteren en dus het beste uit jezelf halen onder de lat.

Pasvorm

De nieuwe Elite Neo Aqua handschoen beschikt over hybride pasvorm. Ofwel: de glove zit lekker strak om je vingers. Het uiteinde van de vingers is verder meer gerold dan normaal, waardoor de kans dat je de bal vangt groter wordt. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze prachtige keepershandschoenen te testen in onze keeperswinkel in Breda. Dit model is verkrijgbaar in de maten 7 t/m 11 en kost bij KeepersTalent €120. Als u deze in de sportzaak gaat kopen bent u €135 kwijt.

Over Elite Sport

Alle Elite Sport voetbal handschoenen worden ontworpen in Israël en geproduceerd in Pakistan. De voetbal handschoenen voor kinderen worden op dezelfde manier worden gemaakt als volwassen handschoen, iets dat niet altijd het geval is bij keepersmerken. Een enorm pluspunt aan dit label en dus ook de Elite Neo Aqua is dat handschoenen niet snel kapot gaan in vergelijking met andere merken. Uiteraard is het dan wel van belang om de handschoenen goed te verzorgen.

De eerste keer dat je de handschoen draagt, valt de grip heel erg tegen. Je moet het fabriekslaagje, dat nog op de handschoen zit, er goed afwassen. Vervolgens moet je de handschoen 24 uur goed laten drogen in een handdoek, als je dit gedaan hebt, zul je merken dat de grip veel beter is dan voorheen. Mocht u nog vragen hebben over deze handschoen, plan dan snel een bezoek in naar onze keeperswinkel in Breda die beperkt geopend is.

Openingstijden KeepersTalent:

Woensdag: 13:30 – 17:00

Vrijdag: 17:00 – 20:00

Zaterdag: 11:00 – 17:00

Shop HIER de Elite Neo Aqua

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *