Keepershandschoenen

Elite Lion Keepershandschoenen

elite.lion.keepershandschoenen.nederland.

Elite Lion Keepershandschoenen

In deze allernieuwste blog van KeepersTalent.nl gaan we je alles vertellen wat je moet weten over de Elite Lion Keepershandschoenen. Bij KeepersTalent.nl geniet je altijd van 10% korting op de advies prijs! Deze prachtige glove is beschikbaar in de maten 7 t/m 11.

Uiterlijk

De Elite Lion Keepershandschoenen zijn speciaal ontworpen voor Nederland, wat je ook duidelijk terug ziet in het design. Bij de duim en pink zie je de Nederlandse kleuren terugkomen in het ontwerp. In 2018 is de vormgeving van deze voetbalhandschoen lichtelijk veranderd voor een vernieuwde en nog mooiere uitstraling. Ook komen deze nationale kleuren terug in de band van de handschoen. Verder zie je dat de helft van de kleuren gemixt zijn met witte elementen om doorlopend contrast te creëren. Op de middelvinger en ringvinger vind je ribbelige vormen die doorlopen tot aan de onderkant van de handschoen. Op de wijsvinger zie je het logo van het Israëlische merk Elite Sport, die je ook midden op de handschoen terugvindt.

Pasvorm

Deze handschoen zal niet zal breken en voelt onwijs comfortabel aan. Deze handschoen is erg geschikt voor zowel kunstgras- als natuurgrasvelden. De pasvorm van deze handschoen is fantastisch. Je kan natuurlijk ook altijd de keepershandschoenen passen in onze keeperswinkel in Breda. Ook beschikken de Elite Lion Keepershandschoenen over verwijderbare fingersave, dit houdt in dat je de fingersave uit de handschoen kan halen wanneer jij dat wilt. Ook kan je ze net zo gemakkelijk terug erin stoppen door het klittenband op de achterkant. Deze glove is een fantastische aanrader, en wordt door veel keepers uit de Nederlandse competities gebruikt. Verder is de pasvorm strak om de hand.

Specificaties

4mm Contact latex en 4mm demping. Met contact latex maak je gemakkelijk contact met de bal en de bal blijft beter plakken aan de keepershandschoenen. De Elite Sport handschoen zit lekker strak om je hand heen en voelt zeer comfortabel aan. De grip is fenomenaal. Ook beschikken de Elite Lion Keepershandschoenen over een shockzone op de achterkant van de glove zodat je makkelijker de bal weg kunt boxen. Hybride cut, de wijsvinger, duim en de pink zijn rolvinger en de middel- en wijsvinger zijn negatief gestikt. Veel profkeepers spelen met ‘hybride’ keepershandschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *