Uncategorized

Elite Keepershandschoenen – Andries Noppert

andries noppert.keepershandschoenen

Andries Noppert, de keeper die bijna zijn gehele carriere de bank heeft warm gehouden, is eind 2022 uitgegroeid tot een nationale held in Nederland. De boomlange, sympathieke ballenvanger mocht onder Louis van Gaal 5 wedstrijden onder de lat staat op het WK in Qatar en werd geroemd om zijn goede prestaties. De reden waarom heel Nederland fan is geworden van Andries is niet omdat hij een paar ballen heeft tegengehouden, maar meer omdat hij zo lekker nuchter overkwam op TV. Een doodnormale jongen die ontzettend blij is dat hij onder de lat mag staan, en zichzelf helemaal niets meer of minder voelt dan iemand anders.

Waar keept Andries Noppert mee?

Op het moment van schrijven heeft de keeper van SC Heerenveen helaas een heupblessure. De keeper speelt al enkele jaren met de populaire keepershandschoenen van Elite Sport. Het model waar Noppert mee keept zijn de Elite Neo Combi Black en White keepershandschoenen. Waarom zijn deze voetbalhandschoenen zo goed?

  • De pasvorm is super. De nieuwste Elite keepershandschoenen sluiten fantastisch aan om de handen van iedere doelman.
  • Geen fingersave voor een optimale bewegingsvrijheid waardoor je gemakkelijk je vingers kunt bewegen.
  • Beschikbaar in de maten 7 t/m 11 en voor een meerprijs van €5 kun je je eigen naam op de handschoen laten bedrukken op beide voetbalhandschoenen.
  • Vandaag besteld is morgen in huis (als de post zijn afspraken nakomt) Wij verkopen alleen producten die wij op voorraad hebben in onze webshop.
  • 4mm Ultra GTech Pro Latex. De beste grip bij droge weersomstandigheden. Ben je op zoek naar tophandschoenen tijdens natte weersomstandigheden. Bekijk dan eens de Elite Neo Revolution Aqua.
  • Elastische polsband zodat je gemakkelijk in- en uit de keepershandschoen komt.

Wil je graag weten hoe je het beste je nieuwe keepershandschoenen moet onderhouden, klik dan hier.

andries noppert.keepershandschoenen