Keepershandschoenen

Elite Keepershandschoenen 2021

Elite Keepershandschoenen 2021

Elite Sport, een merk wat oorspronkelijk uit Israël komt, produceert al jarenlang keepershandschoenen in alle soorten en maten. Wat Elite zo mooi maakt, is dat je altijd waar krijgt voor je geld. Ze hebben goedkope keepershandschoenen waarvan de kwaliteit uitstekend is. Daarnaast produceren ze handschoenen die zich kunnen meten aan de allerbesten ter wereld. Naast de super gave designs, gebruikt het merk materiaal wat erg stevig is. Je hebt er dus lang plezier van! Na het lezen van deze blog, zul je vast wel begrijpen waarom dit merk al jarenlang het best verkochte merk bij KeepersTalent is.

Designs

Je kunt het zo gek niet bedenken, of Elite heeft het. De kracht van dit keepersmerk is dat ze voor iedere keeper een handschoen hebben die perfect bij hem of haar past. Dit komt door de verschillende pasvormen, wel of geen fingersave, maar ook zeker door de verschillende designs. Het loopt van hele drukke, felle handschoenen tot subtiele, eenvoudige handschoenen. Een mooi voorbeeld van dit contrast is de Elite Lion in vergelijking met de Elite Camaleon. Als je op de link van de handschoenen klikt, kun je zien dat de Elite Lion erg subtiel is, door het gebruik van eenvoudige kleuren. De Elite Camaleon is daarentegen een stuk opvallender; felle kleuren die kriskras door elkaar gaan, met de zwarte kleur erachter geeft het een super gaaf effect! Wil je meer van deze te gekke designs zien? Klik dan op deze link.

Profkeepers met Elite Sport

Het Israëlische keepersmerk blijft maar groeien en groeien: Je ziet meer en meer Elite keepershandschoenen verschijnen op de amateurvelden. Daarnaast zal de oplettende kijker ook weleens het merk bij profclubs voorbij zien komen. De handschoenen zijn blijkbaar goed genoeg om het hoogste niveau mee te halen! Kijk bijvoorbeeld naar Simon Mignolet (Club Brugge), hij keept altijd met Elite en droeg in zijn laatste wedstrijden de Elite Supreme: een echte top handschoen die ook bij KeepersTalent te verkrijgen is! Ook in de Eredivisie wordt er met dit groeiende merk gespeeld, Thorsten Kirchbaum van VVV-Venlo keepte laatst met de Elite Black Panther! Jay Gorter (Go Ahead Eagles), die uitstekend presteert in de KeukenKampioen divisie speelt zijn wedstrijden met de Elite Neo.

Fingersave

Voor degenen die niet weten wat Fingersave is: Fingersave is letterlijk vertaald ‘vingerbescherming’. Het zijn een soort stokjes die achter je vingers zitten, waardoor de kans kleiner wordt dat je vingers omklappen bij een hard schot. Er zitten zowel voor- als nadelen aan verbonden, dit is ook de reden dat iedereen er een eigen mening/voorkeur bij heeft. Het voordeel van Fingersave is dus dat je beter beschermd bent tijdens het keepen. Het grootste nadeel hiervan, is dat je een hele hoop bewegingsvrijheid inlevert. Dit wil zeggen dat je je vingers moeilijker kunt bewegen en dit zorgt er voor dat het klem vangen van een bal wat lastiger wordt. Het is begrijpelijk dat beginnende keepers nog niet weten wat ze er nou precies mee willen, gelukkig is hier de perfecte oplossing voor gevonden: Verwijderbare Fingersave. Hierbij kun je zelf kiezen of je met of zonder de vingerbescherming speelt. Je kunt de stokjes gemakkelijk verwijderen met behulp van het klittenband wat op de backhand is gemaakt. Bij de topmodellen zie je vaak dat er géén Fingersave in de handschoenen zit.

Verschillende Prijsklassen

Om het verschil in prijs even kort en krachtig uit te leggen, kunnen wij je vertellen dat het met name in de foamlaag zit. Hoe duurder de keepershandschoen, hoe beter de grip (over het algemeen). Hieronder zul je zien wat volgens KeepersTalent de aanraders uit iedere prijsklasse zijn.

€30-€45: Als je opzoek bent naar goedkope keepershandschoenen ben je hier op het juiste adres. In deze prijsklasse bestaan er voornamelijk keepershandschoenen voor junioren (t/m maat 5). Er is binnen dit budget echter één uitzondering, wat meteen ook één van onze best verkochte keepershandschoenen zijn: de Elite Vibora. Een eenvoudige keepershandschoen met verwijderbare Fingersave. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker goed genoeg om je wedstrijden mee te keepen, maar wordt bij senioren vaak als trainingshandschoen bij een wat duurder model genomen.

€45-€60: Binnen Elite Sport is dit de populairste prijsklasse. Binnen deze prijsklasse bestaan er uitsluiten modellen die zowel voor junioren als senioren bestemd zijn (maat 5 t/m 11). Een echte topper hieruit is de Elite Aztlan. Een stoer design met mooie goudkleurige details. Beschikt daarnaast over een goede grip bij zowel natte als droge weersomstandigheden. De pasvorm is wat strakker, wat bij velen als prettig wordt ervaren. Mocht je toch liever een wat bredere keepershandschoen willen, kijk dan eens naar de Elite Combat of Elite Andalucia.

€60-€90: In deze prijsklasse zit je al bij de modellen die niet veel onder doen voor de allerbeste keepershandschoenen. Kijk bijvoorbeeld naar de Elite Black Solo, die al jarenlang als zoete broodjes over de toonbank gaan. Dit komt mede door de fantastische pasvorm en de elastische polsband. Deze sluiting zorgt ervoor dat jij je keepershandschoen zo strak als je zelf wilt aan kunt trekken. Daarnaast beschikt deze keepershandschoen over de Control Latex, de op een na beste latex die Elite tot nu toe ontwikkeld heeft. Dit wil zeggen dat je enorm veel grip hebt met deze handschoenen! Ook dit model is voorzien van verwijderbare Fingersave. Wil je keepershandschoenen zonder Fingersave? Kijk dan eens naar de Elite Rainbow, Vipera of Ignis.

€90-€120: De allerbeste keepershandschoenen van Elite vind je in deze prijsklasse. Bij deze modellen zie je vaak dat er géén Fingersave in verwerkt zit. Dit zorgt ervoor dat je bewegingsvrijheid optimaal is. Als je opzoek bent naar een echte topper, zou je een kijkje kunnen nemen bij de Elite Neo’s. Deze zijn beschikbaar in een zwarte, rode, witte en aqua variant. Alles aan deze handschoen is goed, een geweldige pasvorm en een betere grip ga je nergens vinden. Mocht je toch keepershandschoenen met Fingersave willen uit deze prijsklasse? Dan is de Elite Forza een echte aanrader (Verwijderbare Fingersave)!

KLIK HIER OM DE GEHELE COLLECTIE VAN ELITE TE BEKIJKEN

Related Posts