Uncategorized

Elite junior keepershandschoenen 2022-2023

elite.warrior.keepershandschoenen

In de zomer van 2022 heeft Elite Sport, het Israëlische merk 2 paar nieuwe junior keepershandschoenen op de markt gebracht. Welteverstaan de Elite Warrior lijn. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in de witte en de zwarte variant verkrijgbaar. Beschikbaar in de maten 3, 4 en 5. In deze blog leggen wij u graag uit dat dit een goede aankoop is voor iedere beginnende keeper die net onder de lat staaf.

De prijs:

Keepershandschoenen worden steeds duurder en dat merk je al je de normale sportzaak inloopt. €80 voor een paar handschoenen is hedendaags een normale zaak geworden. De Elite Warrior junior keepershandschoenen zijn al verkrijgbaar voor €35 en met de code 101010 krijg je bij KeepersTalent er nog eens 10% extra korting bovenop. Voor een meerprijs van €5 is het ook mogelijk om deze handschoenen voor jonge kinderen te laten bedrukken met je eigen naam erop.

Fingersave

(Bekijk hier al onze keepershandschoenen met vingerbescherming)

De filosofie van het opkomende merk Elite Sport, is dat iedere beginnende doelman moet keepen met vingerbescherming. Om de vingers (zeker in de beginjaren) goed te beschermen. Fingersave zijn stokjes die in de handschoenen achter de vingers zitten gemonteerd. Het doel van fingersave is om de kans op vingerblessures te verkleinen.

Kleur:

De Warrior is verkrijgbaar in het wit of in het zwart. Hieronder zie je deze 2 prachtige keepershandschoenen weergegeven. Door op een foto te klikken, kom je op de shop-pagina uit en kan je ze bestellen. Vandaag besteld, is vandaag al op de post.

elite.warrior.keepershandschoenenelite.warrior.keepershandschoenen

https://keeperstalent.nl/winkel/elite-warrior-black-keepershandschoenen/