Keepershandschoenen

Elite Infinite keepershandschoenen

elite.infiniti.keepershandschoenen.geel.

Elite Infinite keepershandschoenen

BESTEL de Elite Infinite keepershandschoenen HIER

Elite Infinite keepershandschoenen, Elite Sport heeft wederom nieuwe en tevens schitterende keepershandschoenen op de markt gebracht. Het betreft de nieuwe collecties voor het seizoen 2019-2020 Hieronder bespreken we de Elite Sport Infinite voetbal handschoenen: een prachtige en zéér opvallende glove.

Alle keepershandschoenen van Elite, dus ook deze Infinite is ontworpen in Israël en geproduceerd in Pakistan. De glove voor kinderen wordt op dezelfde manier gemaakt als de volwassenen-versie, wat als enorm pluspunt wordt gezien. Elite beschikt over keepershandschoenen voor alle leeftijden. Van jeugdkeepers tot keepers die maat 12 hebben, het opkomende merk heeft het allemaal. Een ander voordeel is dat de goedkope keepershandschoenen van Elite ook over een goede kwaliteit beschikken. Bij andere keepersmerken is dat soms een ander verhaal.

Pasvorm Elite Inifiti Gloves 2020

Deze nieuwe Elite Inifnite met negatieve vingers zit lekker strak om je hand heen en voelt zeer comfortabel aan. Je kunt de polsband tevens 360 graden om je polsen draaien, waardoor de handschoen niet verschuift en je met nóg meer zelfvertrouwen onder de lat staat om de ballen tegen te houden.

Kenmerken

De Elite Sport Infinite keepershandschoen is felgeel van kleur, waardoor je altijd opvalt. Verder beschikt het niet over een fingersave (bescherming bij de vingers). Dit betekent dat de handschoen vooral bedoeld is voor de volwassen keeper in de maten 7 t/m 11. De Infinite betreft tot slot een negative cut keepershandschoen: de keepershandschoen is over het algemeen geschikt voor keepers met brede grote handen en dunne vingers.

De handschoen heeft 4mm contact latex en 4mm demping. Met contact latex maak je gemakkelijk contact met de bal en blijft de bal nóg beter plakken!

Er bevinden zich tot slot kleine gaatjes aan beide zijkanten van de Inifite keepershandschoen. Hierdoor krijg je minder snel zweethanden en blijft de voetbalhandschoen zeer comfortabel aanvoelen tijdens de wedstrijd en/of training.

Shockzone

Alle voetbal handschoenen van Elite Sport hebben een schochzone op de backhand, waardoor je de bal verder weg kunt boksen. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij een corner, vrije trap of gewoon een schot op doel van de tegenstander. De shockzone zorgt ervoor dat je de bal nét wat harder het veld in kan stompen.

Bekende keepers die spelen met Elite Sort

Sergio Padt van FC Groningen gebruikt altijd de nieuwste keepershandschoenen van Elite Sport. Dat geldt eveneens voor Bram Castro (Heracles Almelo), Theo Zwarthoed (Excelsior), Andries Noppert (Foggia) en Robin Ruiter (Sunderland). 5 keepers op het hoogste niveau van Turkije spelen met Elite Sport. De meeste profkeepers kiezen voor de witte modellen. De Elite Lion, Real en Supreme zijn de populairste modellen.

Elite Infnite keepershandschoenen kopen online

Bekijk de gehele Elite Sport collectie HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *