Keepershandschoenen

Elite Inca keepershandschoenen

elite.inca.keepershandschoenen.rood.zwart.

Elite Inca keepershandschoenen

BESTEL de Elite Inca keepershandschoenen HIER 

Elite Inca keepershandschoenen, Er is wederom een nieuwe keepershandschoen op de markt gekomen: de Elite Sport Inca glove. Deze splinternieuwe handschoen is bij KeepersTalent al voor slechts 54 euro te bestellen.

Een leuk feitje vooraf: alle keepershandschoenen van Elite, dus ook de Inca, worden ontworpen in Israël en vervolgens gemaakt in Pakistan. Een groot pluspunt is dat zowel de kinder- als de volwassen voetbal handschoen op exact dezelfde wijze wordt gemaakt. De keepershandschoen beschikt ook over een fantastische grip op natte velden.

Pasvorm

Deze nieuwste Elite Sport Inca voetbal handschoen beschikt over een elastische bandage met klittenband sluiting, waardoor je zelf kunt bepalen hoe strak je de handschoen om je handen wilt hebben. De hybride pasvorm zorgt ervoor dat de keepershandschoen strak om je vingers gaat zitten en dat je gemakkelijk contact kunt maken met de bal. Dankzij deze techniek sta je met nóg meer zelfvertrouwen onder de lat! De Elite inca is verkrijgbaar vanaf maat 7 t/m 11 en kost €54. In de normale sportzaak betaal je er €60 voor maar bij KeepersTalent heb je 10% korting.

Kenmerken

De Elite Inca voetbal handschoen wordt gekenmerkt door de r00d-zwarte uitstraling en beschikt over schitterende gele accenten. Ook bevat het een verwijderbare vingerbescherming als je het niet fijn vindt om met bescherming achter de vingers te keepen.

De 4mm SGB foamlaag + 4mm demping zorgt verder voor een uitstekende demping. Deze foamlaag staat erom bekend dat deze over het algemeen langer meegaan dan normaal. Hierdoor kun je nóg langer genieten van jouw nieuwe voetbal handschoenen, indien je deze goed onderhoudt.

De nieuwe Inca keepershandschoen bevat tot slot kleine gaatjes aan de zijkanten, waardoor je minder snel zweethanden krijgt tijdens de training en wedstrijd.

Bekijk de video van de Elite Inca 2020 keepershandschoenen hieronder.

Elite-doelmannen

Sergio Padt (FC Groningen), Bram Castro (KV Mechelen), Theo Zwarthoed (NAC Breda), Andries Noppert (FC Dordrecht) en Robin Ruiter (PSV) staan met veel plezier onder de lat met de nieuwste keepershandschoenen van Elite Sport.

Elite Inca handschoenen online bestellen

Bekijk de gehele Elite Sport collectie HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *