Keepershandschoenen

Elite Ignis Keepershandschoenen

Het is weer zover, het groeiende merk Elite Sport staat weer op het punt om een nieuwe keepershandschoen op de markt te brengen. Dit keer gaat het om de Elite Ignis keepershandschoenen. Op het eerste gezicht lijkt dit model erg op de Elite Neo Keepershandschoenen. Dat klopt ook voor een deel, maar ik zal jullie hieronder even vertellen wat nou precies het verschil is. Klik hier voor de Elite Ignis.

Prijs

Elite.IgnisDe Elite Ignis keepershandschoenen zullen op de markt gebracht worden met een adviesverkoopprijs van €100. Uiteraard haalt KeepersTalent hier 10% vanaf, wij hanteren namelijk de laagste prijs van Nederland. Bij KeepersTalent zul je dit nieuwe model van Elite Sport dus voor veel minder kunnen kopen. Bij ons heb je altijd de laagste prijs garantie dus loop je geen enkele risico dat je teveel betaald. Dit is een verschil met de Elite Neo, want die zijn duurder (adviesverkoopprijs €140).

Latex/foam

Bij Elite heb je verschillende soorten latex. In deze blog pak ik even de Control en Contact latex erbij. Control is de latex die op de foamlaag van de Elite Black Solo zit, dit is al jaren één van onze meest verkochte handschoenen. Echt een toppertje dus. Naast de Control heb je ook nog de Contact latex, dit is de latex die op de foamlaag van alle topmodellen van Elite zit. Bijvoorbeeld de Elite Black Panther, Elite Lion, et cetera. De Contact latex is dus de beste latex die Elite Sport heeft ontwikkeld en de Control latex de op een na beste.

Elite.ignisDe Elite Ignis beschikt over de Control latex, dit is dan ook de reden dat de prijs van dit model lager is dan de prijs van de Elite Neo handschoenen. Wat ze wel in overeenkomst hebben, is de pasvorm. De pasvorm is ultiem comfortabel, het sluit nauw aan om de vingers wat er voor zorgt dat je het optimale balgevoel ervaart. Daarnaast bevatten de voetbalhandschoenen een doorlopende polsband, waardoor het ook lekker strak om je polsen zit. Op de backhand is gebruik gemaakt van Neopreen-materiaal. Dit is winddicht en zo blijven je handen lekker warm, ook als het buiten ijskoud is!

De Elite Ignis is absoluut een topaankoop. Klik hier om dit model met flinke korting te bestellen.

 

Waarom online bestellen bij KeepersTalent.nl?

  1. Laagste prijs van Nederland!
  2. Achteraf betalen mogelijk!
  3. Snelste levertijd van Nederland!
  4. Grootste assortiment van Nederland!
  5. Wij lossen alles op garantie! Beloofd!

 

Klik hier om al onze populaire keepershandschoenen te bekijken!

 

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

Bekijk HIER ons YouTube kanaal