Keepershandschoenen

Elite Eagle keepershandschoenen

elite-eagle-keepershandschoenen

Elite Eagle keepershandschoenen

Ook de top kwaliteit van Elite ervaren? Dat kan nu! Deze Elite Eagle keepershandschoen is niet alleen modieus, maar ook effectief. Zo sta jij in stijl het doel te verdedigen. De speciaal gefabriceerde foam laag van de Elite Eagle zorgt zowel in de zon als in de regen voor ultieme grip.

Specificaties

De Elite Eagle keepershandschoenen is het type Hybride van Elite. Met deze handschoenen heb je zelf de keus of je fingersave gebruikt. Door de verwijderbare fingersave bepaal je zelf of je de wedstrijd/training in gaat met of zonder. Het voordeel van geen fingersave is dat je bewegingsvrijheid aanzienlijk toeneemt, en mocht je met fingersave prefereren zorgt dat voor stevigheid. De verschillende kleuren in deze handschoenen zorgen voor een uniek design. De pasvorm van de Elite Eagle is subliem, de handschoenen vallen strak om de hand. Wat voor super balgevoel zorgt, waardoor je de kans op de redding verhoogt. Wat opvalt bij de Elite Eagle is dat er tussen de duim en de wijsvinger een stretchzone is toegevoegd om scheuren te voorkomen.

Historie Elite

Elite Sport keepershandschoenen, de oorsprong waar de Elite Eagle vandaan komt is opgericht in 2006. Sindsdien zijn ze niet gestopt met het blijven verbeteren van de formule, zodat ze de beste keepershandschoenen kunnen maken. Door de zelf ontwikkelde latex laag van Elite gecombineerd met de pasvorm zorgt voor een zeer lange levensduur. Door deze extra’s worden Elite keepershandschoenen als bijzonder, uniek en fantastisch ervaren!

Populariteit Elite

De Elite Eagle keepershandschoenen zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen in Nederland. Zowel jong als oud is erg tevreden over de beloofde kwaliteit van Elite sport keepershandschoenen. Wat ook is gebleken is dat onder de keepsters het merk erg populair is.

Shop HIER de Elite Eagle handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *