Keepershandschoenen

Elite Combat Pro Keepershandschoenen

elite.combat.pro.

Elite Combat Pro keepershandschoenen

De top kwaliteit van Elite keepershandschoenen is weer te zien met de Elite Combat Pro. De Elite Combat Pro is een opvolger van de Elite Combat van de eerdere uitgave van de serie handschoenen. De Elite Combat Pro is afgelopen zomer uitgebracht door het moederbedrijf.  Wat opvalt bij de Elite Combat Pro is de neon groene accenten in de handschoen die zorgen voor een stoer, opvallend en origineel design. 

Specificaties

De Elite Combat Pro is een van de nieuwe topmodellen van Elite Sport die pas nog op de markt zijn gekomen. De handschoenen hebben een Elite Contact SGB Latex + een extra beschermingslaag. De Elite Combat Pro geschikt voor zowel droge als natte weersomstandigheden dus deze Elite Combat Pro zijn bruikbaar voor alle trainingen en wedstrijden. De grip blijft geweldig als de handschoen goed nat gemaakt is. De makkelijk verwijderbare fingersave in alle 5 de vingers zorgt voor extra stevigheid en voor van het tegengaan van blessures aan de vingers. De fingersave verwijder je simpel door het klittenband om achterkant van de handschoen. Terug erin stoppen is net zo makkelijk. De handschoen is hybride gestikt waardoor de handschoen strak om je vingers heen zit, wat resulteert in een perfecte pasvorm,  optimaal balgevoel en draagcomfort.

Keepershandschoenen bedrukken

Er is ook de extra service om de handschoenen te laten bedrukken met je naam of een andere tekst die jij graag op je handschoenen wil. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen op de ene handschoen je voornaam en de andere handschoen je achternaam zetten. Deze service leveren wij voor slechts €5 extra. Je hebt dan de mogelijkheid om zelf bedachte tekst of je naam/bijnaam door te geven. Wij zullen deze vervolgens professioneel op de Handschoenen bedrukken. Dat geeft je nieuwe handschoenen een persoonlijke twist. Zo heeft niemand dezelfde handschoenen als jij!

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

 

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.