Keepershandschoenen

Elite Combat keepershandschoenen

Elite Combat keepershandschoenen

Elite Combat keepershandschoenen

De Elite Combat is een Elite Sport handschoen waar meerdere varianten van zijn. In deze blog gaan wij de reguliere Elite Combat keepershandschoenen bespreken met zijn zwart-oranje accenten. Maar je hebt ook nog twee andere versies van de Combat keepershandschoenen. Dat zijn de Elite Sport Combat Pro keepershandschoenen en de Elite Sport Combat Pro F keepershandschoenen. De normale pro bestaat uit de kleuren wit, zwart en goud.

Kenmerken

Deze Elite handschoen heeft platte vingers voor een groter pak oppervlakte en normale/reguliere pasvorm. De keepersglove is op een normale manier gestikt en heeft een fantastische pasvorm met een dikke demping. 4mm latex + 4mm demping voor optimale stevigheid en controle. Er is een combinatie gemaakt tussen een goede grip en levensduur. Er is een 4mm latex laag en een 4mm demping. De Elite Sport Combat beschikt over verwijderbare fingersave. Dus kan jij zelf bepalen of je met of zonder vingerbescherming wil spelen. De foamlaag, dat is het gedeelte waarmee je de bal vangt, kan de eerste keer glad aanvoelen. Het is belangrijk dat je die laag de eerste keer goed nat maakt. Zodat je deze gladde laag als het ware weg wast en dan is de grip gemiddeld 30% beter dan voorheen. Er is een 9 cm lange polsband aanwezig die helemaal om de pols heen gedraaid kan worden. Er zitten kleine gaatjes aan de zijkant van de keepershandschoen zodat je niet zo snel zweethanden krijgt en de ventilatie beter zijn werk kan doen.

Keepershandschoenen bedrukken en achteraf betalen.

Als je een bezoekje brengt naar onze winkel kunnen wij je nieuwe keepershandshoenen voor €5 euro extra bedrukken. Ook kun je achteraf betalen bij ons dat doen we via de dienst van Klarna. We hebben ook nog een keeperswinkel in Breda. Als je daar naartoe zou willen kan dat zeker, het adres van de winkel is: Verbeetenstraat 19. Je wordt bij de winkel geholpen door mensen die zelf ook weten hoe het is om onder de lat te staan en hebben veel kennis van de keepersproducten.

Bestel HIER alle Elite Sport keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *