Keepershandschoenen

Elite Club keepershandschoenen

Elite-Club-keepershandschoen

Elite Club keepershandschoenen

Wil je mooie keepershandschoenen voor een mooie prijs? Haal dan de Elite Club keepershandschoenen! Het is een model dat in 2018 geïntroduceerd is in Nederland. In deze nieuwe blog ga je meer over de glove lezen. De handschoen is verkrijgbaar in de maten 5 tot en met 11. De adviesprijs van de handschoen is €60 euro, maar bij KeepersTalent kan je hem al halen voor slechts €54 euro.

Design

De Elite Club keepershandschoenen bestaan uit de kleuren roze, blauw, groen en wit. Het is een rolvinger keepershandschoen. De latex wordt als het ware om de vingers heen gerold om optimaal balgevoel te creëren. De glove zit strak om de hand en veel keepers ervaren dit als zeer prettig. Er zit Air-mesh body in de handschoen, wat zorgt voor ventilatie waardoor je handen niet zo snel gaan zweten in de voetbalhandschoen. Ook heeft Elite gedacht aan alle keepers. Je kan er voor kiezen om met of zonder vingerbescherming onder de lat te staan.

Kenmerken

De rolvinger handschoen zit strak om de vingers. Ook hebben de Elite Club keepershandschoenen 4mm latex en 3mm demping. Dat is zeer dik/stevig voor een handschoen. De voetbalhandschoen heeft een goede ventilatie voor de handen. Het is de ideale keepershandschoen voor droge weersomstandigheden, maar je kunt de glove ook zeker goed gebruiken bij nat weer. De grip bij regenachtig weer blijft behouden. Het is een handschoen met verwijderbare fingersave. De polsband van deze handschoen is 9cm, waardoor je hem 360 graden om je hand heen kunt draaien. Wat ook kenmerkend is, is dat veel dames met deze glove keepen, maar ook voldoende heren. De gloves zijn beschikbaar in de maten 5 tot en met 11 bij KeepersTalent.nl.

Waarom de Elite Club keepershandschoenen kopen?

Je kan de Elite Club handschoenen kopen voor zijn verwijderbare fingersave. Dan kun je in de ochtend van de wedstrijd nog bepalen of je met of zonder wilt spelen. Het is een fijne handschoen, omdat hij strak om je vingers zit en je dus keept met optimaal balgevoel. Hij is voor een mooie prijs te koop op KeepersTalent. Je hebt ook nog de mogelijkheid om een tekst te laten bedrukken op de keepershandschoen voor slecht 5 euro extra.

Over Elite sport

Alle Elite Sport voetbalhandschoenen worden ontworpen in Israël en geproduceerd in Pakistan. Alle handschoenen worden hetzelfde gemaakt. Het maakt dus niet uit of het een volwassen of een kinder handschoen is, beide gloves zijn hetzelfde.

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

 

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.