Keepershandschoenen

Elite Calavera keepershandschoenen

Elite Calavera

De Elite Sport Calavera is sinds Juni 2020 verkrijgbaar bij de keepers-specialist: KeepersTalent.nl. Elite heeft met de ‘Calavera’ gekozen voor een uniek design. De zwarte keepershandschoen met gekleurde elementen en een wit doodskop op de backhand heeft 1 van de opvallendste design van heel Nederland

elite.calavera
Elite Sport Calavera kopen

Waarom is de Elite Sport Calavera een absolute topaankoop? Allereerst heeft de keepershandschoen bescherming in alle 5 de vingers. De vingerbescherming zorgt ervoor dat de kans op vingerblessures minder groot is. Als je het niet fijn vind om met fingersave te keepen, kun je deze heel gemakkelijk verwijderen. De 4mm Elite SBR latex zorgt ervoor dat je een uitstekende grip hebt. Ook gaat de keepershandschoen niet snel kapot doordat de foamlaag is gemaakt van stevig materiaal. De hybride pasvorm zorgt ervoor dat het uiteinde van de vingers, iets breder is om makkelijker contact te maken met de voetbal. De vrolijke kleuren op de band zorgen voor een fleurige uitstraling.

Elite staat voor kwaliteit

Als je besluit om Elite keepershandschoenen te kopen, weet je 1 ding zeker. Je koopt kwaliteit! Elite Sport staat niet bekend om zijn ‘action keepershandschoenen’ of keepershandschoenen die maar €8 kosten bij Decatlon. Nee! Elite Sport maakt kwaliteit. De goedkoopste keepershandschoenen, De Elite Sport Stars, Crash en Vampire kost €40 en de duurste Elite Sport handschoen de ‘Elite Neo Aqua‘ is €140. Bij KeepersTalent heb je altijd (minimaal) 10% korting op het gehele assortiment en de medewerkers in de winkel helpen je graag.

Elite Sport 2020-2021

Elite Sport, het keeperswerk dat opstaan is in Israel, heeft weer een aantal nieuwe modellen uitgebracht. De Elite Calavera keepershandschoen, Elite Stars, Elite Crash, Elite Vampire, Elite Hunter en de Elite Scorpion. De Stars, Crash en Vampire zijn junior keepershandschoenen die verkrijgbaar zijn in maat 3, 4 en 5.  De Elite Scorpion is ook een handschoen waar de keepers veel van verwachten. Kortom. Wil jij alle nieuwe Elite Sport voetbalhandschoenen met eigen ogen bekijken en zelf testen? Plan dan snel een bezoek in naar onze 100% keeperswinkel in Breda. Je kunt gratis parkeren voor de deur en onze medewerkers hebben verstand van zaken die ze graag met je delen.

In de normale sportzaak betaal je €60 voor de Elite Sport Calavera, bij KeepersTalent heb je altijd minimaal 10% korting. Wij hebben een 100% keeperswinkel in Breda (Noord-Brabant) met honderden handschoenen ruimschoots op voorraad.

Shop HIER de Elite Calavera keepershandschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *