Keepershandschoenen

Elite Brambo keepershandschoenen

elite-brambo.keepershandschoenen

Elite Brambo keepershandschoenen

In de zomer van 2019 heeft Elite Sport de verbeterde versie van de Brambo uitgebracht. De foamlaag van de handschoen is verbeterd, daardoor is de glove ook uitermate geschikt voor kunstgrasvelden. Het ontwerp van de handschoen is door de kleurcombinatie op de buitenkant van de voetbalhandschoen professioneler en mooier dan de vorige Brambo handschoen.

Pasvorm

De vingers van de Elite Brambo keepershandschoenen zijn aan het uiteinde breder voor een groter bereik om de bal tegen te houden. De Elite Black Solo beschikt over dezelfde brede vingers. Zo’n soort handschoen met brede vingers wordt ook wel met hybride pasvorm aangeduid.

Wat onderscheidt de Elite Brambo?

De Elite Brambo keepershandschoenen hebben verwijderbare fingersave in alle 5 zijn vingers. Hierdoor kun je makkelijk bepalen of je met of zonder vingerbescherming wilt keepen. De glove heeft 4 mm SGB latex en 4 mm schuimrubber om de klap van het schot op te vangen en om de bal gemakkelijk te kunnen klemmen. Deze handschoen is goed bij alle weersomstandigheden maar net iets beter bij droog weer dan bij regenachtig weer. We hebben ze in de maten 5 tot en met 11.

Over Elite

Elite Sport is in een aantal jaar uitgegroeid tot een van de grootste keepersmerken van Nederland. Een kenmerk van de Elite Sport handschoenen is dat ze langer meegaan dan de gemiddelde keepershandschoenen. Een ander kenmerk van Elite is dat de stevige bandage van de gloves maar liefst 10 cm lang is. Het voordeel daarvan is dat het stevig aanvoelt en je op je voetbalhandschoenen kunt vertrouwen. De meeste Elite modellen beschikken over verwijderbare fingersave.

Gras of kunstgras

De Elite Brambo keepershandschoenen zijn uitermate geschikt voor zowel gras als kunstgras. Normaal gesproken slijten handschoenen sneller op kunstgras maar dat maakt voor deze glove niks uit.

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport keepershandschoenen van KeepersTalent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *