Keepershandschoenen

Elite Black Real keepershandschoenen

elite.black.real.keepershandschoenen.goud.zwart.

Elite Black Real 2020 keepershandschoenen

BESTEL de Elite Black Real 2020 keepershandschoenen HIER

Elite Black Real 2020 keepershandschoenen. Elite Sport is met een nieuwe collectie keepershandschoenen op de markt gekomen. Die vanaf eind 2019 ook verkrijgbaar zijn bij KeepersTalent.nl. Hieronder bespreken we de nieuwe Elite Black Real keepershandschoenen: een prachtige zwarte voetbal handschoen met gouden details.

Deze Elite Sport Black Real wordt net als alle andere keepershandschoenen van Elite ontworpen in Israël en geproduceerd in Pakistan. Er zijn geen verschillen tussen de kinderen- en de volwassen-versie: beiden versie worden op precies dezelfde manier gemaakt, wat door sluitposten over de gehele wereld als een enorm pluspunt wordt gezien.

Pasvorm

Deze Elite Sport Black Real 2020 keepershandschoen beschikt over een geweldige pasvorm. Zo bevat het een stevige polsband van 9 centimeter die je 360 graden om je handen heen kunt draaien, waardoor de voetbal handschoenen lekker strak om de handen vallen. De reden waarom wij dit model de ‘2018’ noemen, is omdat er ook nog oudere Elite Black Real in omloop zijn met een witte foamlaag ipv de zwarte.

Kenmerken

De zwarte en nieuwe Elite Black Real keepershandschoen beschikt over een uitneembare fingersave (bescherming achter de vingers) in alle vijf de vingers. Deze zijn ook weer gemakkelijk te verwijderen door middel van het klittenband. Opvallend is ook de foamlaag van 4 millimeter latex en 4 millimeter demping: dit is zéér dik voor een keepershandschoen.

De Black Real 2018 betreft een rolvinger-handschoen: de latex rolt als het ware om de vingers, wat zorgt voor een optimaal balgevoel.

Een fantastische toevoeging van Elite is dat het merk kleine gaatjes aan de zijkant heeft toegevoegd. Hierdoor krijg je niet zo snel last van zweethanden en blijven de voetbal handschoenen comfortabel aanvoelen.

Bekende sluitposten keepen met Elite Sport

Sergio Padt gebruikt iedere training én wedstrijd keepershandschoenen van Elite, evenals Bram Castro (Heracles Almelo), Theo Zwarthoed (Excelsior), Andries Noppert, Robin Ruiter (PSV) en vele andere professionele ballenvangers in Nederland en daar buiten.

Elite Sport voetbal handschoenen kopen doe je bij KeepersTalent in Breda

 

Bekijk HIER al onze keepershandschoenen van Elite

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *