Keepershandschoenen

Elite Black Panther keepershandschoenen

Elite.Black.Panther.

Elite Black Panther keepershandschoenen

Met de Elite Black Panther onderscheidt Elite keepershandschoenen zich van de concurrentie. Daarom is het niet gek dat deze voetbalhandschoenen bekend staan als één van de beste keepershandschoenen van Elite Sport bij droog weer. De manier waarop deze handschoen gestikt is, is van een moeilijk te evenaren niveau.

Wat opvalt

Het opvallende aan deze handschoen is dat de contact latex laag het zelfde is als de Elite Sport Lion en de Elite Supreme. Deze latex laag staat beter bekend als de 4mm Elite Contact MY latex + 4mm demping. De MY betekent dat de latex laag van de Elite Black Panther geel van kleur is. Er zitten ook luchtgaatjes aan de zijkant van de keepershandschoen, zodat je niet zo snel zweethanden krijgt. Dit zorgt ook voor een uniek design van de handschoenen. De handschoenen worden ook gedragen door diverse professionele doelmannen over de wereld.

Specificaties

Het fijne aan de keepershandschoen is de pasvorm. De handschoenen vallen strak om de handen en polsen. Dit resulteert in beter contact met de bal, en de handschoen voelt soepel aan. Het comfort van deze handschoen is daardoor ook subliem. De manier waarop de handschoen gestikt is wordt ook wel negatief gestikt genoemd. De naden aan de zijkanten van de vingers zorgen ervoor dat je gemakkelijker bal contact kan maken. De keepershandschoen bevat geen fingersave. Dit zorgt ervoor dat de keeper meer bewegingsvrijheid heeft. De vingers zijn zo vrijer om de bal klemvast te pakken. Bij de handschoen is een stretchzone tussen de duim en wijsvinger gemaakt, waardoor de duim en wijsvinger niet kunnen scheuren. De Elite Black Panther keepershandschoenen beschikken over een goede demping en is leverbaar in de maten 7 t/m 11.

Alternatieven

Deze voetbalhandschoen van het Israëlische keepersmerk is in de prijscatagorie van €90 zonder twijfel de beste die je kunt kopen. Ben je op zoek naar een goedkopere keepershandschoen? Dan is de Elite Black Solo voor €80 echt geweldig. Deze glove heeft een iets mindere grip, maar de latex is wat duurzamer. Hierdoor gaat de Black Solo minder snel kapot. Als je op zoek bent naar de beste keepershandschoen. Dan raden wij de Elite Neo Black aan. Deze glove heeft een fabelachtige grip  Hieronder een video van de Elite Neo Black. De Neo is ook verkrijgbaar in het rood. Klik hier om de Elite Neo Red te bekijken.

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Elite Sport handschoenen van KeepersTalent

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.