Keepershandschoenen

Elite Aqua Hybride keepershandschoenen

Elite Aqua Hybride Keepershandschoenen

Elite Aqua Hybride Keepershandschoenen

Technologieën

Volgens de medewerkers van KeepersTalent.nl is de Elite Aqua H een van de beste Nederlandse keepershandschoenen tijdens natte weersomstandigheden. De latex laag van deze handschoen draagt de naam 4mm Elite EsTec 5005. Ook is er een 4mm demping achter de latex geplaatst voor extra stevigheid en comfort. Bij droog weer is deze handschoen ook prima te gebruiken. Maar dan kun je beter voor de Elite Black Panther of de Elite Neo Black gaan.

de Elite Aqua glove is hybride gestikt dat is een combinatie van rolvinger en negatief. De glove zit strak om je hand heen waardoor de pasvorm optimaal is. De polsband sluit uitstekend aan om de pols. Deze Aqua keepershandschoenen heeft geen fingersave wat ervoor zorgt dat je je vrij voelt in de handschoen en je hand gemakkelijker kunt bewegen. Er zit een stevige polsband op de handschoen deze is 9 cm lang. Daardoor kun je de polsband helemaal rond om je pols heen draaien. Wat zorgt voor extra stevigheid.  Er zijn verschillende maten beschikbaar op KeepersTalent en dat zijn de maten 7 tot en met 11.

Belangrijk om te weten

Let wel goed op voor je de handschoenen wil bestellen dat je kijkt op ze op voorraad zijn. Dat kan je zien als je op het product drukt en dan is het zichtbaar aan de rechterkant van de pagina. De eerste keer dat je deze handschoen draagt kan hij glad aanvoelen dat komt door een glad laagje dat erop zit. Dat laagje zit erop zodat de handschoen niet snel uit kan drogen. Voordat je met deze handschoenen aan de slag gaat moet je zorgen dat je ze goed uitspoelt met lauw water. Na dat je dit gedaan hebt moet je hem 24 tot 48 uur laten drogen in een handdoekje. Je zult daarna ervaren dat de grip daarna veel beter is en dan ben je klaar om met de handschoen aan de slag te gaan.

Rating van de Elite Aqua Hybride keepershandschoenen

De rating van deze handschoen volgens KeepersTalent is als volgt. Vijf sterren bij droog weer en 5+ sterren bij nat weer. Hogere rating hebben wij bijna nog nooit gegeven. Ook heeft hij vier sterren bij de levensduur op gewoon gras en ook heeft hij vier sterren bij de levensduur op kunstgras. Aqua foam is gemaakt van zacht materiaal, waardoor deze handschoenen eerder slijten dan reguliere modellen.

Bezoek ook onze keeperswinkel in Breda

Aan de Verbeetenstraat 19 in Breda waar je gratis je auto voor de deur kunt parkeren, zijn wij 14 uur per week geopend om iedere keeper te voorzien van deskundig advies en uiteraard de laagste prijs op alles. Keepershandschoenen passen in de winkel en online bestellen is verleden tijd. Wij verslaan alle prijzen. Zowel online als fysiek. Als de concurrent stunt? Dan stunten wij lekker mee. Wij hebben de laagste prijs garantie op alles en lossen ieder probleem op. Beloofd!

Bestel HIER alle Elite Sport keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *