Keepershandschoenen

De voor en nadelen van Negative Cut handschoenen

De pasvorm van een keepershandschoen is uitermate belangrijk voor keepers over de gehele wereld. Het zorgt voor meer vertrouwen tijdens de training en/of wedstrijd en het zorgt tevens voor meer rust in je hoofd als je weet dat je met goede voetbalhandschoenen onder de lat staat. In deze nieuwe blog bespreken we zowel de voordelen als de nadelen van Negative Cut keepershandschoenen, ofwel negatieve naad handschoenen

Negatief gesneden keepershandschoenen

elite.black.panther.keepersNegative cut keepershandschoenen zijn niets anders dan voetbalhandschoenen met een negatieve naad: de naden zijn niet zichtbaar aan de buitenkant van de glove. Dit zorgt voor een strakkere pasvorm dan normaal. Veel keepers spreken over ‘een tweede huid’ bij het dragen van de negatief gesneden keepershandschoenen. Het model zit strak om de hand en beschikt tevens over een flexibele touch.

Voordelen Negative Cut keepershandschoenen

  • Een strakkere pasvorm dan Negative Cut handschoenen ga je niet vinden. Deze pasvorm is de meest strakke pasvorm dat verkrijgbaar is.
  • Negatieve handschoenen bevatten een hoog draagcomfort en zijn vrijwel altijd zeer flexibel.
  • De meeste profkeepers in Nederland spelen hiermee.

Nadelen Negative Cut keepershandschoenen

  • Er bevindt zich minder foam bij de vingers dan je gewend bent van andere modellen. Hierdoor is het vangoppervlak iets kleiner.
  • Je kunt bij je nagels een naad voelen. Dit ervaren de meeste keepers als niet prettig. Dit komt omdat de handschoen daar naar binnen is gestikt.

Voor wie is een Negative Cut keepershandschoen het meest geschikt?

Wil je meer gevoel in je handen hebben bij het vangen van de bal? En wil je handschoenen die ook gewoon erg lekker zitten? Dan moet je absoluut voor Negative Cut keepershandschoenen gaan. Negatieve keepershandschoenen zijn zeer flexibel dankzij de pasvorm van dit model. Negative vingers zijn optimaal voor keepers met smallere vingers.

KeepersTalent.nl keepershandschoenen bestellen online doe je hier.

Bestel jouw nieuwe Negative Cut keepershandschoenen HIER

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Back to list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.