Keepershandschoenen, Voetbal handschoenen

De Elite Neo Aqua handschoenen

Elite.Neo.Aqua.Keepershandschoenen

Elite Neo Aqua keepershandschoenen

Ben jij opzoek naar een nieuw paar handschoenen? Dan is de Elite Neo Aqua handschoenen misschien wel precies wat jij zoekt! Deze keepershandschoenen van Elite zijn namelijk niet zomaar handschoenen. De handschoen is de beste keepershandschoen voor regenachtige weersomstandigheden.

Waarom de Elite Neo Aqua?

De Elite Neo Aqua handschoenen hebben de beste grip die óóit in een Elite-glove verwerkt is. De handschoen beschikt over de zo geheten hybride pasvorm zodat deze handschoen strak om je vingers heen zit, de uiteindes zijn meer gerold zodat je pakoppervlakte nog groter is. Deze handschoen beschikt niet over fingersave, wat je optimale bewegingsvrijheid geeft. De vernieuwde, dubbele polsband zorgt ervoor dat de keepershandschoenen nog soepeler om je handen heen zit. De eerste keer dat je de handschoen draagt, valt de grip heel erg tegen. Je moet het fabriekslaagje, dat nog op de handschoen zit, er goed afwassen. Vervolgens moet je de handschoen 24 uur goed laten drogen in een handdoek, als je dit gedaan hebt, zul je merken dat de grip veel beter is dan voorheen. Ook heeft Elite Sport bij deze handschoen kleine gaatjes aan de zijkanten toegevoegd. Dit zorgt voor ventilatie waardoor je minder snel zweethanden zult krijgen tijdens de training of wedstrijd. Dit zorgt ervoor dat jij je volledig kan focussen op het keepen!

Andere Elite Neo

De andere Elite Neo is de Elite Neo Black. Deze handschoenen lijken veel op elkaar qua eigenschappen. De handschoen heeft echter zoals je ziet een ander uiterlijk. De Elite Neo Black is in tegenstelling tot de Elite Neo Aqua, beter te gebruiken bij droog weer en zonnige omstandigheden. De Elite Neo Black beschikt ook over een hybride pasvorm met gerolde uiteindes voor een beter en groter pakoppervlakte. Deze in 2019 door Elite uitgebrachte keepershandschoenen zijn gemaakt met dezelfde  grip als die van de Elite Neo Aqua.

De Bezorging

Wij van KeepersTalent hanteren voor 23:59 besteld en betaald, morgen in huis. Voor 11:00 besteld de zelfde dag nóg bezorgd! Wij zien dan ook het snelle leveren als een extra service die u van ons kunt verwachten. Dus daarom kun jij bij ons jouw kunstgras keeperskleding bestellen! Zo heeft u snel uw bestelde artikelen en kunt u aan de slag als keeper. Uiteraard beschikt onze berzorgings methode over een track en tráce code, zodat u overal uw bestelling kunt volgen.

 

Bestel HIER de Elite Neo Aqua op KeepersTalent.nl!

Bekijk HIER het assortiment van KeepersTalent.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *