Keeperskleding

Compleet Uhlsport keepersset

uhlsport.score.keepersset

Compleet Uhlsport keepersset

BESTEL de compleet Uhlsport keepersset HIER

Compleet Uhlsport keepersset, Uhlsport heeft begin 2020 een compleet keepersset op de markt gebracht. De set bestaat uit maar liefst vier kledingstukken bestaat: een keepersshirt met korte mouwen, een baselayer met lange mouwen en bescherming, een korte keepersbroek én uiteraard ook keeperssokken.

Uhlsport

Een oplossing bieden in alle situaties voor alle keepers over de gehele wereld is de visie van het Duitse merk sinds de jaren ’70. Uhlsport staat daar nog altijd garant voor. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de meest bekende keepersmerken ter wereld.

Compleet Uhlsport keepersset kenmerken

Het nieuwe keepersset van Uhlsport is ditmaal geel van kleur en beschikt over zoals gezegd een keepersshirt met korte mouwen, een baselayer met lange mouwen, een keepersbroekje én keeperssokken. Het shirt met korte mouwen heeft een normale pasvorm en bevat een ronde hals, terwijl de baselayer lange mouwen heeft en bescherming biedt bij de ellebogen. Hierdoor kom je minder hard op de grond terecht na het duiken. In tegenstelling tot het korte keepersshirt beschikt de baselayer over een strakke pasvorm.

Het gele keepersbroekje heeft zwarte puntjes aan de zijkanten, wat zorgt voor een flitsend design. Ook bevat het een aantrekkoord, waardoor je zelf kunt bepalen hoe strak je de broek om jouw lichaam heen wil hebben. Tot slot zorgen de gele keeperssokken ervoor dat je van top tot teen gekleed bent in dezelfde kleuren. Je kunt het keeperssetje altijd komen passen en/of bekijken in onze keeperswinkel in Breda.

Bekende doelmannen

De meest bekende Uhlsport-doelman is Hugo Lloris. De sluitpost van Tottenham Hotspur traint ook met een complete keepersset van het Duitse merkJean-François Gillet (Standard Luik), Anthony Lopes (Olympique Lyon), Robert Zwinkels (ADO Den Haag) en Lars Unnerstall (VVV-Venlo) doen dat eveneens.

Uhlsport compleet keepersset kopen

Bekijk HIER al onze Uhlsport keeperssets

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *