Keepershandschoenen

Beste Keepershandschoenen 2020

beste.keepershandschoenen.kopen

Regelmatig wordt ons in de keeperswinkel in Breda de vraag gesteld welke keepershandschoenen wij dragen, of welke voetbalhandschoenen wij zouden kopen als wij een klant waren. Dit is uiteraard een hele persoonlijke vraag. Keep je graag met of zonder fingersave? Heb je nog een voorkeur voor een bepaalde vingersoort? Hieronder geven wij in verschillende prijscategorieën aan welk model wij zouden kopen als wij een klant waren.

Reusch Attrakt S1 Freegel Finger Support Junior Keepershandschoenen

Tot €30

Eerlijk is eerlijk. Voor een bedrag onder de €30 moet je geen worden verwachten. Of je moet een koopje scoren in de outlet. Voor junior modellen zouden wij gaan voor de Reusch Attrakt S1 Junior en voor de senior keeper voor de Reusch Attrakt SG. Samengevat: Als je weinig geld wilt uitgeven kun je het beste voor Reusch kiezen. Nog een tip: Koop nooit adidas keepershandschoenen onder de €50 euro. 1 ding is zeker, je ontvangt dan echt een waardeloos product. De pro modellen van adidas zijn echt fantastisch. De grip is fenomenaal. Alleen de levensduur is zeer mager. Kijk echt uit met adidas handschoenen op kunstgras want ze gaan super snel kapot.

Tot €40

Dan kun je het beste voor de junior modellen van ONEkeeper gaan of de Elite Vampire, Crash of Star. Voor een senior model zou ik voor de Elite Vibora gaan. Die is wel €45 maar vele malen beter dan andere keepershandschoenen van 4 tientjes. ONEkeeper heeft niet de mooiste modellen van Nederland, alleen de levensduur en grip is heel goed. Bij ONEkeeper krijg je echt waar voor je geld.

Tot €55

Voor €54 heb je vele goede Elite Sport keepershandschoenen die als zoete broodjes over de toonbank gaan. Denk aan de Elite Andalucia. Ork. Inca. Calavera en dan vergeet ik zeker nog een aantal modellen. Het fijne van deze voetbalhandschoenen is dat ze verwijderbare fingersave hebben. Hierbij kan je de vingerbescherming erin of eruit laten. Ze gaan niet snel kapot door de sterke latex. Het design is prachtig en het allerbelangrijkste: De grip is goed! Ook als de velden nat en glad zijn.

elite.andalucia.keepershandschoenen.kopen

 

 

 

 

 

 

 

Rond de €65 keepershandschoenen.

De Onekeeper Fusion Contact en de Uhlsport Negativ Absolutgrip zijn 2 toppertjes. Plakkerige foamlaag en lange levensduur. Deze modellen hebben een betere grip dan bijvoorbeeld de Elite Brambo en Elite Scorpion die ongeveer in dezelfde prijsklasse zitten.

Beste Keepershandschoenen voor €80

De Elite Black Solo!

elite.black.solo.keepershandschoenen.zwart.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elite Sport Neo

De beste keepershandschoenen zijn de Elite Neo’s. Daar is geen twijfel over mogelijk. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Rood, zwart, blauw en wit. Klik hier voor de Elite Neo White. Je betaalt hiervoor €109 bij KeepersTalent.nl. In de normale sportzaak ben je €130 hiervoor kwijt en vanaf de zomer 2020 gaan ze de prijzen weer met €10 verhogen. Klik hier om alle Elite Neo keepershandschoenen te bekijken. Nog een tip: Ga niet met je dure Elite Neo voetbalhandschoenen trainen. Hoe vaker je de handschoen gebruik. Hoe sneller deze slijten. Het is dan aan te raden om bijvoorbeeld een Armour of Coraza te kopen voor de trainingen. Deze handschoenen hebben minder grip, maar gaan veel langer mee. Ook in de zaal en op kunstgras.

Back to list

Related Posts