Keepershandschoenen

Aviata Stretta Venum Blanco V7 keepershandschoenen

aviata stretta venum blanco v7

Aviata Stretta Venum Blanco V7 keepershandschoenen

BESTEL de Aviata Stretta Venum Blanco V7 keepershandschoenen HIER

Aviata Stretta Venum Blanco V7 keepershandschoenen, Er is weer een nieuwe glove gepresenteerd door Aviata Sports: de Stretta Venum Blanco V7 voetbalhandschoen. Deze is te gebruiken tijdens alle weersomstandigheden en is uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor je met nog meer zelfvertrouwen onder de lat kunt staan.

Aviata Sports

"<yoastmark

De nummer 1 keepersspecialist van Amerika: dat is Aviata Sports. Het merk is inmiddels ook zeer bekend en vertrouwd in Europa en wordt gedragen door zowel bekende- als onbekende doelmannen. Lees hier meer over onder het kopje ‘Aviata Sports sluitposten’ aan het einde van deze blog. De nieuwe Aviata Stretta Venum Blanco V7 handschoenen zijn daarom ook opgenomen in ons uitgebreide assortiment.

Venum Blanco kenmerken

De nieuwe Aviata Stretta Venum Blanco V7 keepershandschoenen is zwart/wit van kleur en beschikt over een verwijderbare fingersave in alle vingers. De foamlaag is ook zwart gekleurd. Hierin zin we ook het logo van Aviata terugkomen in het wit. De foamlaag heeft verder 4mm + 4mm German Magnetik Contact Pro Latex en tot slot zitten er kleine gaatjes in de glove, waardoor je minder snel zweet.

Aviata Venum Blanco V7 pasvorm

Deze Aviata Stretta Venum Blanco V7 handschoenen is negatief gestikt. Hierdoor zit de handschoen lekker strak en is deze zeer flexibel. De handschoen heeft verder een klittenband die je zo strak als je zelf wil om je hand kunt vastmaken. Er is echter één nadeel: er bevindt zich namelijk minder foam bij de vingers dan je gewend bent van andere modellen. Hierdoor is het vangoppervlak kleiner.

Aviata Sports sluitposten

Er zijn veel bekende keepers die onder de lat staan met deze witte en tevens nieuwe Aviata Stretta Venum Blanco V7 handschoenen onder de lat staan. Deze doelmannen zijn ook te vinden in de Eredivisie. Mattijs Branderhorst van N.E.C. en Kevin Begois van FC Groningen zijn daar voorbeelden van. Daarnaast verdedigen ook andere amateur- en professionele sluitposten over de gehele wereld het doel met deze schitterende gloves.

Bestel HIER de Aviata Stretta Venum Blanco V7 handschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *