Keepershandschoenen

Aviata Stretta Solar Burst V7 keepershandschoenen

aviata solat burst keepershandschoenen

Aviata Stretta Solar Burst V7 keepershandschoenen

BESTEL de Aviata Stretta Solar Burst V7 keepershandschoenen HIER

Aviata Sports heeft wederom een nieuwe voetbalhandschoen gepresenteerd: de Stretta Solar Burst V7 versie. Naast dat deze er schitterend uitziet, is het ook nog eens een voetbal handschoen van uitstekende kwaliteit en te gebruiken tijdens alle weersomstandigheden. Deze glove is de opvolger van de V6-versie.

Kenmerken

"<yoastmark

Deze Aviata Stretta Solar Burst V7 handschoenen is overwegend geel van kleur en beschikt over zwarte accenten. Ook komen er witte details terug bij de drie buitenste vingers. De handschoen heeft een verwijderbare fingersave en een zwarte foamlaag van 4mm + 4mm German Magnetik Contact Pro Latex. Ook zitten er kleine gaatjes in deze voetbalhandschoen van Aviata, waardoor je handen niet zo snel gaan zweten tijdens de training en/of wedstrijd.

Pasvorm

De pasvorm van de gele en tevens nieuwe Aviata Stretta Solar Burst V7 handschoenen is uitstekend. De hybride glove beschikt over een klittenband die je zo strak als je zelf wil om je hand kunt vastmaken. Tevens is het dankzij nieuwe technologieën gemakkelijker om in de handschoen te komen. Hierdoor kun je met meer zelfvertrouwen het doel verdedigen.

Aviata-doelmannen

Mattijs Branderhorst van Willem II en FC Groningen-doelman Kevin Begois staan met veel plezier onder de lat met de Aviata Stretta Solar Burst V7 handschoenen. Ook andere professionele keepers over de gehele wereld maken gebruik van deze gele handschoenen van het keepersmerk, evenals (jonge) amateurkeepers.

Aviata

Er zijn maar weinig merken die zich enkel en alleen richt op doelmannen. Aviata Sports is er daar één van. Het Amerikaanse merk is naar eigen zeggen ‘de nummer 1 keepersspecialist van Amerika’. Om die reden hebben wij ook voetbal handschoenen van Aviata in ons merk opgenomen, waaronder de nieuwe Aviata Stretta Solar Burst V7 handschoenen.

Bestel HIER de Aviata Stretta Solar Burst V7 keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *