Keepershandschoenen

Aviata keepershandschoenen voor junioren

Aviata keepershandschoenen voor junioren

Aviata handschoenen voor junioren, ben je op zoek naar degelijke voetbal handschoenen voor kinderen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan moet je ongetwijfeld voor deze handschoenen gaan. Lees in deze blog alles over het merk en waarom je juist deze gloves zou moeten aanschaffen.

Aviata Sports

aviata.zwart.goud.keepershandschoenen.Bovenstaand merk is een Amerikaans merk dat zich enkel en alleen focust op keepers. Op de website van Aviata is dan ook met trots de tekst ‘America’s number 1 goalkeeper specialist brand’ te lezen, ofwel ‘de nummer 1 keepersspecialist van Amerika’. Het is dan ook niet gek dat wij van KeepersTalent de nieuwste voetbalhandschoenen van Aviata voor junioren in ons assortiment hebben

Waarom Aviata keepershandschoenen kopen?

Aviata heeft onlangs een nieuwe collectie voetbalhandschoenen gepresenteerd en is nu naar eigen zeggen klaar om de Nederlandse markt over te nemen. Dat is ook niet gek, omdat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is en de handschoenen een uniek design hebben gekregen van het Amerikaanse keepersmerk. Een aantal handschoenen beschikken over de welbekende fingersave en de foamlagen zijn fantastisch. De pasvorm van de nieuwe Aviata handschoenen voor kids is ongeëvenaard. De ingang van de Aviata  voetbalhandschoen is ontzettend zacht en flexibel. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen zeer aangenaam aanvoelen.

Kelle Roos – Aviata keeper

Kelle Roos, de keeper van Derby County die in juni 2019 de miljoenen wedstrijd verloor om te promoveren naar de premier league, keept ook al jaren met keepershandschoenen van Aviata Sport. In Amerika spelen de meeste goalkeepers met Nike en Adidas en op plaats nummer 3 staat Aviata. Dat komt omdat Het hoofdkantoor van Aviata zich ook in Amerika bevindt.

Aviata keepershandschoenen voor junioren

pro.shots

Design

De uitstraling van Aviata is altijd in een woord geweldig. Overal is over nagedacht. Over de kleuren, de pasvorm, de dubbele band en nog veel meer. Het logo op de onderkant van de faam is ook een kenmerk. De duurdere modellen van Aviata hebben ook allemaal een windbreaker in de handschoen zitten waardoor je niet zo snel koude handschoen krijgt tijdens koude weersomstandigheden.

Aviata-doelmannen

Kevin Begois van FC Groningen en Mattijs Branderhorst van NEC zijn twee bekende doelmannen in de Eredivisie die met veel plezier gebruik maken van de nieuwste voetbalhandschoenen van Aviata. Daarnaast keepen jonge top doelmannen verspreid over de gehele wereld met Aviata handschoenen.

Aviata voetbal handschoenen voor junioren kopen

Dan weet je 100% zeker dat je een goede keuze maat. Aviata maakt geen keepershandschoenen voor €20 die na 2 keer dragen alweer kapot zijn. Nee Aviata is pure kwaliteit. In het merk is duidelijk tijd en geld gestoken door de ontwerpers. De prijzen van Aviata handschoenen zijn meestal iets duurder dan gemiddeld, maar bij het aanschaffen weet je zeker dat uw zoon/dochter er lang plezier aan gaat beleven. Mocht je twijfel over de juiste maat keepershandschoenen. Dan kunt u altijd bellen naar 0654281631. Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw keepersvragen. Ook in het mogelijk om voor een meerprijs van €5 je keepershandschoenen te laten bedrukken in onze keeperswinkel in Breda.

BESTEL de Aviata keepershandschoenen voor junioren HIER

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *