Keepershandschoenen

Adidas Predator Training keepershandschoenen

adidas.predator.training.keepershandschoenen.rood.zwart.

Adidas Predator Training keepershandschoenen

Adidas heeft een nieuwe keepershandschoen op de markt gebracht. Namelijk de Predator Training versie. Deze Adidas handschoen is speciaal op de markt gebracht voor keepers die niet willen dat hun dure en goede wedstrijdhandschoenen snel slijten. Deze voetbalhandschoen is werkelijk ideaal om mee te trainen of om een kort partijtje mee te spelen.

Geschiedenis

Wat nog niet iedereen weet is dat Adolf Dassler de oprichter van Adidas is. Zijn bijnaam is Adi, en als je daar Dassler achteraan plakt heb je Adidassler. Als je er vervolgens sler afhaalt krijg je Adidas. Het wereldberoemde sportmerk is in 1920 opgericht door Dassler. Zijn merk heeft onlangs de nieuwste adidas Predator training keepershandschoenen op de markt gebracht.

Materiaal en pasvorm

Net als alle andere adidas keepershandschoenen. Is ook de adidas Predator training keepershandschoen uitgerust met een Allround Foamlaag. Deze foamlaag zorgt voor extra grip tijdens alle weersomstandigheden. De polsband omsluit de pols volledig voor een pasvorm op maat. De handschoen bestaat verder voor 63% uit polyester en 37% uit polyurethaan. Tot slot heeft het positieve stiknaden voor een perfecte pasvorm.

Bekende Adidas sluitposten

Er zijn veel doelmannen die keepen met de nieuwste keepershandschoenen van adidas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan top keepers als Iker Casillas (FC Porto), Manuel Neuer (Bayern München) en Maarten Stekelenburg (Everton). Zij promoten de nieuwste handschoenen van het Duitse merk ook. En ze bewijzen dat iedere week opnieuw op de training en tijdens de wedstrijd.

Adidas Predator Training handschoenen kopen

KeepersTalent verkoopt verschillende soorten voetbal handschoenen. Denk aan keepershandschoenen met fingersave, keepershandschoenen zonder fingersavegoedkope keepershandschoenende beste keepershandschoenen en keepershandschoenen voor volwassenen. Maar ook keepershandschoenen voor kinderen,rolvinger keepershandschoenen, keepershandschoenen met platte vingersnegatieve keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite SportUhlsportAviataBOMStannoAdidas en Reusch.

Ook kun je je keepershandschoenen laten bedrukken bij KeepersTalent. Als je dat wil kost het je slechts vijf euro extra.

Bestel HIER de adidas Predator Training keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

BESTEL de Adidas Predator Training keepershandschoenen HIER 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *