Keepershandschoenen

Adidas Predator Pro keepershandschoenen kopen

adidas.rood.zwart.wit.predator.

Adidas Predator Pro keepershandschoenen kopen

BESTEL de Adidas Predator Pro keepershandschoenen HIER

Adidas Predator Pro handschoenen kopen, Adidas heeft weer een nieuwe keepershandschoen voor het seizoen 2019-2020 officieel gepresenteerd: de Predator Pro voetbal handschoenen. Deze glove is ideaal de combineren met de nieuwe predator 18.3 voetbalschoenen (dezelfde lijn en kleuren), die het merk eerder lanceerde.

Geen fingersave

"<yoastmark

Welk merk kwam als eerste met de welbekende toevoeging  ‘fingersave’? Precies, adidas. Het Duitse merk kwam als eerste op de markt met bescherming achter de vingers, waardoor je vingers niet geheel achterover kunnen buigen bij het vangen een hard schot. In de nieuwe adidas Predator Pro handschoenen is echter geen fingersave toegevoegd. Hier is bewust voor gekozen omdat deze nieuwe zwart-rode glove vooral door professionele doelmannen worden gedragen. Profkeepers gebruiken vrijwel nooit bescherming achter de vingers, omdat dit de bewegingsvrijheid belemmert.

Grip en pasvorm

De grip van deze schitterende en tevens nieuwste 2019 adidas Predator Pro handschoenen is uitstekend. Wel moet je oppassen op kunstgrasvelden: zet niet met de foamlaag af op kunstgras. De slijtage van dit model is namelijk groter dan gemiddeld. Ook de pasvorm is uitmuntend. Dankzij de dubbele bandage kun je de glove lekker strak aantrekken en sta je met veel zelfvertrouwen onder de lat.

Bekende keepers

Bekende sluitposten als Iker Casillas (FC Porto), Manuel Neuer (Bayern München), Petr Cech (Arsenal) en Maarten Stekelenburg (Everton) verdedigen ook het doel met de schitterende zwart-rode adidas Predator Pro handschoenen. Ook minder bekende professionele doelmannen gebruiken deze gloves.

Adidas

Misschien wist je het al: adidas is opgericht door Adolf Dassler. De bijnaam van Adolf was Adi. Voeg daar de eerste drie letters van zijn achternaam aan toe en je krijgt ‘adidas’. Het merk is in 1920 opgericht in Duitsland en behoort tegenwoordig tot één van de grootste sportmerken (en dus ook keepersmerken met de adidas Predator Pro handschoenen) ter wereld.

Bestel HIER de Adidas Predator Pro handschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *