Voetbalschoenen

Adidas Nemeziz 18.3 FG voetbalschoenen

Adidas Nemeziz 18.3 FG voetbalschoenen

Adidas Nemeziz 18.3 FG voetbalschoenen, Adidas heeft weer nieuwe kicksen gepresenteerd: de Nemeziz 18.3 FG. Deze voetbalschoen is ook zeer geschikt voor keepers en daarom vertellen we je in deze blog alles over dit mooie Nemeziz-model, dat ook wordt gedragen door Manuel Neuer (Bayern München), Thibaut Courtois (Real Madrid) en Iker Casillas (FC Porto).

Adidas voetbalschoenen voor keepers design

De adidas Nemeziz 18.3 FG voetbalschoenen zijn blauw gekleurd en verbeteren jouw balgevoel en prestaties dankzij het bovenwerk van innovatief textiel. Aan de bovenkant zien we een hoge sok en bij de binnenkant van de kicksen zien we een mooie print. Dit zorgt voor een flitsend design. Aan de buitenkant zien we de drie welbekende adidas-strepen in het wit. Een specifiek noppendesign verbetert tot slot jouw explosieve mobiliteit op natuurgras.

Pasvorm

De pasvorm van de nieuwe blauwe adidas voetbalschoenen is fantastisch. Door de sokconstructie biedt het een betrouwbare pasvorm en de dual lock collor bij de enkels zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt bewegen. Het is tevens gemakkelijk om in de schoen te komen.

Bekende keepers

Lionel Messi is een bekende speler die adidas promoot. De wereldster is altijd in de nieuwste adidas kicksen te bewonderen. Dat geldt echter ook voor doelmannen. Zij dragen naast keepershandschoenen van het Duitse merk ook de nieuwste voetbalschoenen van adidas. Sluitposten als Iker Casillas, Manuel Neuer en Thibaut Courtois staan ook onder de lat met de adidas Nemeziz 18.3 FG voetbalschoenen.

Nieuwe voetbalschoenen voor keepers kopen bij KeepersTalent

Je kunt bij ons terecht voor keepershandschoenen met fingersave, keepershandschoenen zonder fingersavegoedkope keepershandschoenende beste keepershandschoenen en keepershandschoenen voor volwassenen. Maar ook voor keepershandschoenen voor kinderen,rolvinger keepershandschoenen, keepershandschoenen met platte vingersnegatieve keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite SportUhlsportAviataBOMStannoAdidas en Reusch. Dit omdat wij dit allemaal in ons assortiment hebben.

Bestel HIER de Adidas Nemeziz 18.3 FG schoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *