Keepershandschoenen

Adidas Ace FS Junior keepershandschoenen

adidas.ace.fs.junior.keepershandschoenen.rood.zwart.

Adidas Ace FS Junior keepershandschoenen

BESTEL de Adidas Ace FS Junior keepershandschoenen HIER 

Adidas Ace FS Junior keepershandschoenen. Adidas heeft een nieuwe keepershandschoen gepresenteerd die speciaal voor jeugdkeepers is ontworpen: De Ace FS Junior versie. Deze glove is perfect om te dragen tijdens alle weersomstandigheden. Ook heeft deze handschoen een uitstekende grip. Daarnaast ziet deze er ook nog eens schitterend uit! Lees in deze blog alles over de nieuwe handschoen van het Duitse merk.

Pasvorm en materiaal

De nieuwe adidas Ace FS Junior keepershandschoen beschikt over Allround Foam. Deze foam zorgt voor een uitstekende grip tijdens alle weersomstandigheden. De polsband omsluit de pols volledig voor een perfecte pasvorm. Het materiaal is ook belangrijk bij een voetbalhandschoen: deze Ace bestaat voor 63% uit polyester en 37% polyurethaan.

Kenmerken

Deze nieuwe adidas Ace FS Junior voetbal handschoenen zijn blauw gekleurd en bevatten zwarte accenten bij de vingers. Wat gecombineerd gaat met roze details bij het adidas-embleem. Verder beschikt de voetbalhandschoen over fingersave. Dit betekent dat je bescherming hebt achter de vingers. Bij een jeugdkeeper is dit zeer belangrijk. De kans bestaat namelijk dat je vingers naar achteren buigen als je de bal vangt bij een hard schot. Er is tot slot een shockdemping toegevoegd in de glove.

Bekende keepers

De adidas Ace FS Jr keepershandschoenen 2018 wordt ook gedragen door jonge profkeepers over de hele wereld. Ook de beste sluitposten ter wereld, waaronder Iker Casillas (FC Porto), Manuel Neuer (Bayern München), Petr Cech (Arsenal) en Maarten Stekelenburg (Everton) staan met veel plezier onder de lat met de nieuwe voetbalhandschoenen van adidas.

Adidas voetbal handschoenen bestellen

Bij ons kun je terecht voor keepershandschoenen met fingersave. Ook voor keepershandschoenen zonder fingersave kun je bij ons terecht, ook goedkope keepershandschoenen zijn hier te vinden, de beste keepershandschoenen en keepershandschoenen voor volwassenen zijn hier beschikbaar. Maar je kunt ook voor keepershandschoenen voor kinderen,rolvinger keepershandschoenen, keepershandschoenen met platte vingersnegatieve keepershandschoenen, keepershandschoenen van Elite SportUhlsportAviataBOMStannoAdidas en Reusch bij KeepersTalent terecht. Dit komt omdat wij zo’n groot assortiment hebben.

Bestel HIER de adidas Ace FS Junior keepershandschoenen

Bekijk HIER ons YouTube kanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *